Blokarten in Wijk aan zee met Blokartfun.nl

Blokarten bij blokartfun.nl

Blokarten Wijk aan Zee

Blokarten is de leukste activiteit voor iedereen! Als vrijgezellen dag, familiedag of kinderverjaardag! Groepen vanaf 8 personen kunnen dagelijks reserveren. Is het aantal deelnemers kleiner dan is het mogelijk in de weekenden aan te sluiten. Tijdens vakanties is het ook dagelijks mogelijk om te komen blokarten vanaf 2 personen.

Ben je een teamuitje of bedrijfsevenement aan het organiseren compleet met horeca arrangement en andere activiteiten, dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. We verwijzen je daarvoor graag door naar ‘De Strandfabriek’.

Vandaag nog aansluiten bij het blokarten? Neem dan snel contact met ons op! 

Blokarten als eerste!

Wij beschikken over de originele blokarts. De originele blokarts komen uit Nieuw-Zeeland. Deze rollen als eerste bij weinig wind en zijn het stabielst en snelst bij harde wind. Wij hebben de beschikking over 4 verschillende zeilmaten. Als de concurrenten stilstaan of om liggen, rijden wij door!

Alternatief programma voor groepen.

Wat nu als de wind niet voldoende is? Dan verzetten of annuleren wij in overleg de afspraak.  In overleg kunnen wij ook een goed alternatief actief programma aanbieden. Expeditie Noordpier, Powerkiten, Mega Suppen, Golfsurfen, Boogschieten, Beachgames etc.

Horeca & Arrangementen

Lekker nagenieten van een drankje of hapje na het blokarten kan bij de strandpaviljoens SeaYouAloha of Timboektoe. Het hele jaar door dagelijks geopend. Diverse arrangementen of combinatie pakketten zijn mogelijk.