Blokarten in Wijk aan zee met Blokartfun.nl

Blokarten Wijk aan Zee 

Blokarten is de leukste activiteit voor iedereen! Als bedrijfsuitje, vrijgezellendag, familiedag of kinderverjaardag! Voor het blokarten beschikken wij ook over duo blokarts zodat jeugd onder begeleiding van een ouder kan blokarten. Groepen vanaf 6 personen kunnen dagelijks reserveren. Is het aantal deelnemers kleiner dan is het mogelijk in de weekenden aan te sluiten. Tijdens vakanties is het dagelijks mogelijk om te komen blokarten vanaf 2 personen.

Vandaag nog aansluiten bij het blokarten? Neem dan snel contact met ons op! 

Blokarten als eerste!

Wij beschikken over de originele blokarts. De originele blokarts komen uit Nieuw-Zeeland. Deze rollen als eerste bij weinig wind en zijn het stabielst en snelst bij harde wind. Wij hebben de beschikking over 4 verschillende zeilmaten. Als de concurrenten stilstaan of om liggen, rijden wij door!

Alternatief programma voor groepen.

Wat nu als de wind niet voldoende is? Dan verzetten of annuleren wij in overleg de afspraak.  Wij kunnen ook een goed alternatief actief programma aanbieden. Kitebuggyen, Powerkiten, mega suppen, Golfsurfen, Fatbiken, Beachgames etc. Wil je voor je groep een compleet arrangement met Horeca en andere activiteiten, dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. We beschikken namelijk ook over een compleet buitensportbedrijf. ‘De Strandfabriek’.

Blokarten wijk aan zee

Horeca & Arrangementen

Warm na het blokarten wijk aan zee op bij de strandpaviljoens SeaYouAloha of Timboektoe. Vanaf april tot en met september dagelijks geopend. Diverse arrangementen of combinatie pakketten zijn mogelijk.