Blokarten FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER BLOKARTEN

1) IS BLOKARTEN VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK?

100%. Blokarten is voor iedereen. Jong en oud, sportief en minder sportief. Omdat we werken met verschillende zeilmaten kunnen we de blokarts per deelnemer aanpassen. Zo kan iedereen binnen zijn/haar kunnen maximaal genieten. Bovendien hebben we speciale karts met zijspan, waardoor het ook voor jonge kinderen / minder valide mogelijk is om de kick van het blokarten te ervaren.

2) MAG JE BLOKARTEN WANNEER JE ZWANGER BENT?

Het antwoord hierop is nee. Blokarten terwijl je zwanger bent neemt risico’s met zich mee. Het is jammer als je hierdoor niet kunt deelnemen, maar veiligheid staat bij ons altijd voorrop

3) GAAN WE OOK BLOKARTEN MET SLECHT WEER?

Voor blokarten is wind het belangrijkste. Als het een beetje regent kunnen we gewoon rijden. Zijn de weersomstandigheden echt niet geschikt voor het blokarten (dus veel regen of te weinig wind) dan annuleert de StrandFabriek de activiteit 24 uur van tevoren. Mocht de datum niet verzet kunnen worden, zoals bijvoorbeeld bij een vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje, dan hebben we verschillende andere activiteiten die we aan kunnen bieden, uiteraard in overleg.

4) VANAF WELKE LEEFTIJD KAN JE BLOKARTEN?

Vanaf 12 jaar kunnen kinderen alleen in een blokart rijden! De SF beschikt ook over blokart met zijspan (twee zitter) Deze duokarts zijn geschikt voor blokarters van 6 tot 12 jaar, om samen met een volwassene over het strand te rijden.

5) KOSTEN, BETALING EN ANNULERING VAN BLOKARTEN?

Je boekt een blokart sessie bij ons vanaf 25,00 per persoon. 24 uur voor aanvang van het Blokarten ontvang je een iDeal betaalverzoek. Voor een zakelijk evenement ontvang je een factuur per e-mail.

Mocht het blokarten niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan annuleert de StrandFabriek 24 uur van tevoren. Als de StrandFabriek annuleert zijn hier geen kosten aan verbonden. In overleg verplaatsen we de activiteit naar een andere datum, of crediteren we de kosten.

Wil je zelf het blokarten annuleren gelden onze algemene voorwaarden.