Blowkarten

Blowkarten is zo hard mogelijk over een vlakke ondergrond rijden in een wind aangedreven kart. Blowkarten komt uit Nieuw Zeeland, maar is inmiddels ook in Nederland razend populair. Niet heel vreemd, aangezien deze sport met name perfect te doen is op een mooi breed stuk strand. Blowkarten wordt daarom ook wel strandzeilen genoemd, of blokarten (zonder “w”).
Blowkarten met Blokartfun.nl

Blowkarten in 5 minuten

Het leuke van deze sport is dat iedereen het snel onder de knie kan krijgen. Bij Blokartfun zorgen onze ervaren instructeurs ervoor dat je binnen 5 minuten over het strand kan racen. We hebben verschillende zeilmaten zodat we vanaf een lichte bries tot een stevige storm kunnen rijden. Uiteraard staat veiligheid voorop, daarom blowkarten we ten alle tijden met een helm op.
Blowkarten in Wijk aan Zee

Wijk aan Zee heeft het breedste evenementenstrand van Nederland, en is daarom perfect geschikt voor blowkarten.

Blowkarten in Groepen

Omdat het relatief makkelijk is om onder de knie te krijgen is blokarten een perfecte activiteit voor een (vrijgezellen)uitje of personeelsfeest. Een mooie aanvulling van een heerlijke dag op het strand. Je kan bij ons terecht met groepen van 2 tot 200 personen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor grote groepen? Of direct Reserveren? Vul ons contact formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!