Blokarten met Kids op het strand van Wijk aan zee met Blokartfun.nl

Blokarten met kinderen

Blokarten met kinderen in Wijk aan zee! Met kinderen blokarten is ontzettend leuk als kinderpartijtje, kinderfeestje of tijdens uw personeelsuitje met kinderprogramma.  Vanaf 12 jaar kunnen kinderen alleen in een blokart rijden!  Blokartfun beschikt ook over blokart met zijspan (twee zitter) Deze duokarts zijn geschikt voor blokarters onder de 12 jaar om samen over het strand rijden.

Minimum aantal: 6 deelnemers.

 Minimale leeftijd blokarten

De minimale leeftijd  voor blokarten is 12 jaar. We houden daarnaast de volgende maatstaven aan om te bepalen of kinderen veilig kunnen blokarten.

  • Minimale leeftijd 12 jaar
  • Minimaal 35 kg
  • Minimaal 1.35 meter lang

Blokarten met kinderen kan op verschillende manieren. Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een blokart met zijspan om samen over het strand te rijden.

Twijfel je over of je wel of niet mag blokarten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Alternatief programma

Blokarten is een sport waarbij je afhankelijk bent van het weer. Soms kan het niet doorgaan door teveel of juist te weinig wind. Voor groepen bieden we dan in overleg een alternatief (sportief) programma aan. Denk aan powerkiten, beach-games, golfsurfen, bodyboarden of een andere leuke activiteit.

Complete Schoolsportdag

Voor scholen of andere grote groepen met jongeren organiseren we graag complete sportdagen met een actief programma. Informeer gerust naar de mogelijkheden in combinatie met andere sportieve activiteiten. Eventueel aangevuld met een Horeca arrangement bij onze partners. Wij beschikken over een compleet buitensportbedrijf ‘De Strandfabriek’ met powerkiten,  megasuppen, golfsurfen, beachgames en vele andere activiteiten.

Blokarten wijk aan zee jeugd

Naast blokarten ook veel andere leuke sportieve activiteiten