Blokarten met Kids op het strand van Wijk aan zee met Blokartfun.nl

Jeugd blokarten

Blokarten voor de jeugd in Wijk aan zee! Spannend, aktie en FUN. Ontzettend leuk als kinderverjaardag, of als onderdeel van bijvoorbeeld een (school) sportdag. Blokarten (strandzeilen) kan vanaf 10 jaar! Voor het blokarten hanteren we een maximum van 6 Blokarts op een racetrack. Meerdere blokart racetracks mogelijk. Jeugd tussen de 10-14 jaar delen een Blokart. Vanaf 14 jaar mag je alleenĀ blokarten. Duo blokarts (twee zitter) beschikbaar voor minder validen met een begeleider of voor een jonge blokarter onder de 10 jaar samen met een ouder.

Minimum aantal: 6 deelnemers.

Alternatief programma

Blokarten is een natuursport. Soms kan het niet doorgaan door teveel of juist te weinig wind. Voor groepen bieden we dan in overeg een alternatief (sportief) programma aan. Denk aan powerkiten, beachgames, golfsurfen, bodyboarden of een andere leuke activiteit.

Complete sportdag

Voor scholen of andere grote groepen met jongeren organiseren we graag complete sportdagen met een actief programma. Informeer gerust naar de mogelijkheden in combinatie met andere sportieve activiteiten. Eventueel aangevuld met een Horeca arrangement bij onze partners. Wij beschikken over een compleet buitensportbedrijf ‘De Strandfabriek’ met powerkiten, oceanraften, golfsurfen, beachgames en vele andere activiteiten.

Blokarten wijk aan zee jeugd

Naast blokarten ook veel andere leuke sportieve activiteiten